Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO
Povratak na članak

Najgora noćna mora za iznajmljivače: 'Rekle su mi da imaju koronu i da moraju ostati u apartmanu deset dana'

Ažurirana pravila Airbnba navode da u takvim situacijama na njima nije odgovornost već je na iznajmljivaču, čak i u slučajevima sumnje na zarazu. U tom slučaju predvidio je deaktiviranje profila apartmana i poništavanje budućih rezervacija.

Komentari 18

BE
berija
12:14 10.08.2021.

Nakon pročitanog teksta, postavlja se pitanje: čemu ovakav naslov?

VL
DU
Deleted user
14:50 10.08.2021.

Dvije engleske gošće odmah su se pozvale na svoja prava i rekle to splitskoj iznajmljivačici Luciji T., u čijem su apartmanu za 150 eura dnevno odsjele u Getu....... Ahahahaaa pa sto si drugo ocekivala od Engleza. oni su svjetski lopovi i prevaranti. Spanjolci su svojevremeno imali grdnih problema zbog njih, da su cak jedno vrijeme prestali uzimat rezervacije od engleza jer bi dosli u hotel i kad bi trebali platit onda bi se zalili da su imali trovanje hrane ili bi se povrijedili na plazi a prijavili da su se povrijedili kod hotelskog bazena da bi dobili odstetu. Englezi su veoma zao i pokvaren narod ja neznam kako su oni prodali svijetu maglu o dzentlmenstvu i finoci a ustvari nacija alkoholicara da su i Rusi za njih amateri. Ako ikako mozete ne primajte britance pa makar bili i prazni jer sa njima ce vam biti skuplja pita nego tepsija. Daleko im kuca bila. To jedino vecernji na britance svrsava pa odje svaki dan deset clanaka o britancima i iz britanije.

VL
Avatar Equilibrium
Equilibrium
15:28 10.08.2021.

Na kraju su žrtve korona plandemije ispale turistice jer su se očito negdje morale testirati iz nekog razloga i taj lažni test je pokazao da su "pozitivne" iako nisu bolesne. I sad moraju plaćati smještaj da bi bile u izolaciji.

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
18:41 10.08.2021.

Znači može se ljetovati i za 45€/danu u hotelu Zagreb...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
15:44 10.08.2021.

Engleske gošće. Odmah sve jasno. Takvim načinom žicaju još tjedan besplatno.

VL
PO
polifonije
15:28 10.08.2021.

Treba ih premjestiti amntivakserima

VL
ZP
Zabranjen pristup
14:08 10.08.2021.

To ono ucinkovito cjepivo koje su spominjali? Ucinkovito je 100% ali za dobiti koronu

VL
SE
Serđo23
14:08 10.08.2021.

To ste mogli i prije znati iznajmljivači dragi !Veliki hoteljeri su u cividu u krizi i vršit ce pritisak na zakonodavna tijela da stisnu male iznajmljivace !! Uzmeš app u Dubrovniku i drugi dan doneseš pozitivan test ! Iznajmljivač tee mora o svom trošku hraniti !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.