Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON SRETAN Meksikancu 'seks-rampa' omogućila ljubavni užitak

Najdeblji čovjek konzumirao brak

20.11.2008.
u 18:37

Manuel Uribe, najdeblji čovjek na svijetu, napokon je konzumirao brak sa suprugom Claudiom Solis, s kojom se vjenčao 26. listopada u Monterreyu. Donedavno nesretnom i u krevetu doslovno nemoćnom Meksikancu vođenje ljubavi omogućili su prijatelji izradivši tzv. seks-rampu, uz pomoć koje je danas 310 kilograma težak 43-godišnjak uspio obaviti bračnu dužnost prema pet godina mlađoj ženi.

Na ideju za “seks-rampu” – metar visoku konstrukciju pojačanu betonom – Manuelovi su prijatelji došli vidjevši slične odskočne rampe namijenjene “normalnim” parovima koji u krevetu vole isprobavati različite seksualne položaje. No, nekad pola tone teškom Manuelu “seks-rampa” pomaže da podigne donji dio tijela i omogući ženi bolji pristup njegovim intimnim dijelovima.

– Napokon smo vodili ljubav i sad smo u Božjim očima pravi par. Premda smo na Zemlji, oboje se osjećamo kao u raju – izjavio je presretni debeljko nakon uspješne ljubavne noći. Manuel Uribe ušao je 2006. u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdeblji čovjek na planetu – težio je zastrašujućih 560 kilograma, koje je prikupio tijekom 14 godina hraneći se golemim količinama “junk fooda”.

Odlučivši se na dijetu zbog zdravstvenih problema, do vjenčanja je uz pomoć liječnika i podršku zaručnice skinuo impresivnih 250 kg. No, Manuel ide dalje – njegov će cilj biti ostvaren kad kazaljka na vagi pokaže samo 100 kilograma.

U tom slučaju - “seks-rampa” mu više neće trebati.


Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije