Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno slavlje

Doček na Trgu će se pamtiti, pogledajte najbolje trenutke!

Doček Trg
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
17.07.2018.
u 17:24

Planirana ruta kojom su trebali proći bila je "zakrčena" i starim i mladim koji su samo na trenutak željeli vidjeti svoje nogometne junake i mahnuti im.

Iako je prvotna ideja bila da hrvatski nogometni reprezentativci na zagrebački trg dođu oko 14:30, planovi su se "malo" promijenili. Planirana ruta kojom su trebali proći bila je "zakrčena" i starim i mladim koji su samo na trenutak željeli vidjeti svoje nogometne junake i mahnuti im. 

Brojni navijači na trgu su došli u jutarnjim satima čekajući naše Vatrene više od 10 sati, ali uz dobro raspoloženje vrijeme im je brzo prošlo. Naši nogometaši pjevati su počeli odmah po izlaska iz aviona, a slavlje se nastavilo sve do dolaska na trg kada je ova proslava doživjela svoj vrhunac. Donosimo vam video s najboljim trenutcima jučerašnje proslave dolaska Vatrenih.

Najbolji trenutci s dočeka Vatrenih

Komentara 8

DU
Deleted user
17:53 17.07.2018.

Naravno da će se pamtiti i to zauvjek. Ostati će svakako zapamćena i dva režisera. Jedan prirodni i veličanstveni hrvatski narod čija je predstava zadivila svijet i drugi tkz. profesionalni hrvatski režiser koji je u svojoj malenkosti jednom velikom Luki Modriću najboljem na svijetu uspio odbiti najobičniju želju za pjesmom. Prestrašena zloća na djelu uhvaćena. Od četiri miliona hrvata u hrvatskoj i jednako toliko u svjetu sigurno bi se takvi mogli prebrojiti na prste. I baš je njega zapalo da nam pokuša "režirati". Stoga prvom režiseru sve čestitke a "profesionalcu" palac dolje.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
18:46 17.07.2018.

Najbolji trenutak je kad Luka Modrić, Zlatna lopta upravo dovršenog svjetskog prvenstva i najbolji hrvatski nogometaš svih vremena, veselo podiže ruke u zrak i viče "Hoćemo još" pred 100 tisuća sretnih Hrvata, ali udba kaže "Ko vas jebe, mi smo odvdje gazde, ti igraš, ali mi dirigiramo, fajrunt!"

JM
ja-ma
20:35 17.07.2018.

Doček u Zagrebu će se pamtiti,a Trg je sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije