Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inkasator

Najbolji platiše u Hrvatskoj žive u Karlovcu

Novac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2015.
u 16:41

Sudeći po činjenici da je naplata komunalija veća od 95 posto, te da 63 posto građana račune plaća istog mjeseca kada ga dobiju

Sudeći po podacima o poslovanju i naplati objedinjenih računa karlovačkih komunalija, Nikola Rogoz, direktor Inkasatora može s pravom zaključiti da su Karlovčani među najurednijim platišama u Hrvatskoj.

–Više od 62 posto obveza Karlovčani plate unutar mjesec dana, a ukupna nam je naplata gotovo 96 posto - kazao je direktor Rogoz. Dodaje i da je lani bilo 500 građana manje s tužbama. Među dobrim vijestima je i činjenica da je tvrtka imala pola milijuna kuna veći prihod lani nego u 2013. godini i iznosio je 8,8 milijuna kuna.

– Upravljamo nekretninama u Karlovcu, Ozlju, Netretiću, Vojniću, Vrbovskom, a objedinjenu naplatu, osim u Karlovcu, vršimo i na području Draganića. Iako ne znamo kako je u drugim sredinama, mi se možemo pohvaliti i činjenicom da je za 26 posto porasla vrijednost izvedenih radova, dakle ulaganja u zgrade, od strojarskih, bravarskih, soboslikarskih, građevinskih, keramičarskih do radova na centralnom grijanju, ugradnji razdjelnika do izrade projektne dokumentacije. Ona će, pak biti iznimno važna kod aplikacije za projekte energetske obnove pri Fondu. Već smo aplicirali 12 projekata - dodaje N. Rogoz.

>>Umirovljenici najvjerniji platiše, račune plaćaju čim stignu na vrata

>>Hrvati najgori platiše u Europi – tvrtke čekaju i po četiri mjeseca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije