Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje mladeži

Najbolji mali vatrogasci Grabarja, Kaptola, Dobrovca i Požege

mali vatrogasci (1)
Foto: Dusan Mirkovic/Pixsell
1/4
23.09.2013.
u 14:12

Pobjednici kod muške i ženske mladeži idu na državno natjecanje

Dobrovoljno vatrogasno društvo Jakšić bilo je na tamošnjim sportskim terenima uspješan domaćin tradicionalnog Vatrogasnog natjecanja mladih kategorija Požeško-slavonske županije koje je u 70 ekipa okupilo zajedno sa sucima i tehničkim osobljem više od 800 sudionika. Pozdravili su ih načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević, zamjenik župana Željko Jakopović i predsjednik Vatrogasne zajednice županije Željko Petrović.

U kategoriji djevojčica od 6 do 12 godina pobjednik je ekipa DVD Grabarje ispred Biškupaca i Kaptola, a kod dječaka istog uzrasta najbolje je DVD Kaptol, te DVD Gaj i Veliki Banovac.

Kod muške mladeži starosti od 12 do 16 godina pobjednik je DVD Požega, slijede Grabarje i Jakšić, dok je kod ženske mladeži tog uzrasta najbolja ekipa DVD Dobrovac ispred Grabarja i Jakšića.

Prvoplasirane ekipe u kategoriji mladeži tj. DVD Dobrovac i DVD Požega predstavljat će ovu županiju na državnom natjecanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije