Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije

Najbolji gulaš kuhaju Podravci pa Večernjakovci

gulas (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/5
08.05.2011.
u 14:44

Na natjecanju je nastupilo 13 ekipa s područja kontinentalne Hrvatske, a domaćin je bio grad Kutjevo.

KUTJEVO - Sedma sila ukrstila je danas u Kutjevu kuhače na kvalifikacijama za 11. prvenstvo Hrvatske u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare.

Na Trgu, a čega drugog u vinorodnoj Zlatnoj dolini, nego graševine, žurnalisti su nakratko zaboravili na stresni posao, ali ne i na rokove (Ah, taj mrski “deadline”). Jer, kao i u novinarstvu i u kuhanju je vrijeme ograničeno.

Nakon dva i pol sata vrzmanja oko kotlića u kojima se krčkala “divlja svinjetina” uz male začinske tajne velikih kuhara na 11. prvenstvo Hrvatske u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare što se priređuje krajem kolovoza u Gospiću, plasirale su se ekipe: Glas Podravine iz Koprivnice (pobjednici), Večernji list u sastavu Branka Osmec i Renata Rašović, te Radio Našice. Pored ove tri ekipe još pet se plasiralo na državno natjecanje. Nastupilo je 13 ekipa.

Zadovoljstvo druženja s Kutjevčanima na Trgu graševine svima će jednako ostati u lijepom sjećanju.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:31 08.05.2011.

nadam se da će vam taj gulaš bit bolji nego tekstovi koje pišete piskarala samohvalna

OB
-obrisani-
17:48 08.05.2011.

Sve pijano i neåpismeno. Vecernjak treva zakonom zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije