Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodno natjecanje frizera u skijanju

Najbolje skijaju frizeri iz Bosne i Hercegovine

frizeri
Luka Klun/PIXSELL
08.02.2010.
u 11:01

Neobično natjecanje nažalost bilo je desetkovano budući da su mnogi frizeri iz raznih zemalja otkazali svoj dolazak zbog lošeg vremena.

Međunarodno natjecanje frizera u skijanju održano je jučer na Sljemenu, a pobjednici su Ružica Matić i Elvir Bajrić iz Bosne i Hercegovine koji su to uspjeli zbrojem jučerašnjeg nastupa i pobjede s “frizerske utrke” održane prošli mjesec u Sarajevu.

Neobično natjecanje nažalost bilo je desetkovano budući da su mnogi frizeri iz raznih zemalja otkazali svoj dolazak zbog lošeg vremena.

Organizator utrke, inače pročelnik udruge frizera Grada Zagreba, Ivica Zanetti ipak je zadovoljan odzivom natjecatelja kojih se očekivalo čak 150. No brojka je bila višestruko manja.

- Mi se nadamo kako će ta manifestacija postati tradicija prepoznatljiva u svijetu te se ovim događajem naša struka uzdiže na višu razinu - zaključio 
je Zanetti.

Ipak, razlog za slavlje imali su Jelka Mišić i Boris Meter, hrvatski frizeri koji su jučer na Sljemenu ostvarili najbolje vrijeme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije