Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJANJE Stravično iživljavanje maloljetnika u Benkovcu

Nahuškali psa da siluje starca

24.11.2005.
u 20:06

 Dvojica maloljetnika od kojih 16 ili 17 godina oko ponoći ušla su mi u kuću, udarili me šakama u vrat, svezali, polegli me na krevet i natjerali psa da me siluje. Kad  sam osjetio psa u svojoj stražnjici, brzo sam se izmakao, a mladići su me odvezali i pobjegli. Prije toga su mi ukrali oko 600 kuna.
 
Policajci su se čudili
 Stravičnu priču ispričao nam je kroza suze 71-godišnji Svetko Mlinar iz Benkovca koji tvrdi da je žrtva pljačke i sodomije zato što je Srbin. On naime ističe da ga već dulje maltretiraju, psuju mu srpsku majku i razbijaju  po kući. Taj je Benkovčanin samac jer mu je prošle godine umrla supruga, a kći mu živi u Kanadi.
 Policija je uzela pokrivače i odnijela ih na analizu, a kad sam im pričao o tim dječacima i tom velikom crnom psu,  čudili su se kako ne znam koji su i rekli da bih ih sigurno prepoznao da sam ih vidio. No  udarili su me u vrat i bio sam omamljen, ispričao nam je Svetko Mlinar, koji tvrdi da je zbog zadobijenih ozljeda od liječnika dobio mast.
U benkovačkom Domu zdravlja liječnica Jasenka Klarić  rekla nam je kako je pregledala Svetka Mlinara i da ne može potvrditi, ali ni opovrgnuti cijeli događaj.

Bez traga
Naime, Jasenka Klarić tvrdi kako nije našla nikakve tragove ni ogrebotine na starčevu tijelu te da je preporučila pregled kirurga i psihijatra. Neslužbeno je čula kako ni kirurg nije pronašao trag.
 Istina je da je pacijent imao prije problema s alkoholom, no koliko znam u posljednje vrijeme ne i nije bio sklon izmišljanju. Uistinu ne znam je li se stravičan događaj dogodio ili ne, rekla nam je Jasenka Klarić, a neki su nam Benkovčani rekli kako ima nekih nelogičnosti u starčevim tvrdnjama o tome od koga je tražio pomoć. Naime, starac je, što neki također smatraju nelogičnim,  navodno tek ujutro tražio pomoć iz obližnjeg dućana, no ondje su to demantirali. Ipak, starca je zbog toga jer je nagluh dijelom bilo i teško razumjeti u vezi s time od koga je prvo zatražio pomoć.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije