Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje iz Županje

Nagrade najboljim tvrtkama sa područja Vukovarsko - srijemske županije

bb
Branimir Bradarić
16.12.2013.
u 14:27

Ovo je treća godina za redom da Sladorana dobiva ovo prestižno priznanje

Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Vukovar tradicionalno je i ove godine nagradila je najuspješnije tvrtke sa područja Vukovarsko – srijemske županije.

Prema zabilježenim poslovnim rezultatima ove godine zabilježena je apsolutna dominacija tvrtki sa područja Županje. Naime, Sladorana iz Županje je još jednom proglašena za najuspješniju veliku tvrtku koja zapošljava 300 i više zaposlenih.

Ovo je treća godina za redom da Sladorana dobiva ovo prestižno priznanje. Same Dautz Fahre Žetelice iz Županje dobila je priznanje za najuspješniju županijsku tvrtku srednje veličine koja zapošljava 250 radnika. Ova tvrtka već godinama je jedan od najvećih izvoznika sa podučja županije, a čiji se kombajni koriste po cijelom svijetu. Tvrtka iz godine u godinu ruši rekorde proizvodnje i otvara nova tržišta.

Nagradu za tvrtke koje zapošljavaju od 20 do 50 zaposlenika dobila je tvrtka Multinorm iz Cerne, sela koje se nalazi nedaleko od Županje. Ova tvrtka je prepoznatljiva po proizvodnji auto dijelo i alata, a njeni proizvodi koriste se i u najjačim svjetskim automobilskim tvrtkama. Svečanost HGK-a iskorištena je i da se tvrtkama sa područja županije, a koje slave 20 i 50 godina poslovanja, također dodijele prigodna priznanja. Posebno priznanje dobio je Josip Filipović iz Spačve za čuvanje i objavljivanje arhivske građe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije