Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilham Tohti
Povratak na članak

Nagrada Saharov za ujgurskog aktivista i ekonomista koji ni ne zna da ju je dobio

Dobitnikova kći preuzela je nagradu jer je Tohti u zatvoru

Komentari 2

5S
505.scrtom
09:41 19.12.2019.

Kinezi su u pravu, Ujguri su separatisti muslimani koji se zele odcijepiti od Kine i to ponekad silom nizom teroristickih napada,nazalost kao i uvijek za zapad su to sve borci za slobodu i treba ih podrzavati samo sto u slucaju velike jake Kine to ne pali. Ujguri imaju svoju autonomiju i uvjeti zivota su im poboljsani ali oni se zele ipak odvojiti a Erdogan ih licemjerno naravno podrzava, po svojim Kurdima tuce i izvan svoje zemlje a te Ujgure podrzava protiv Kine.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:06 19.12.2019.

a zamislite američki način preodgoja muslimana... napadneš irak, afganistan, libiju. sve muslimanske zemlje. znači, jedna kršćanska zemlja napada muslimanske...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.