Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doprinos

Nagrada M. Tripalo informativnim programima Nove TV i Index.hr-a

nova tv
Arhiva VL
23.03.2010.
u 13:15

Nagradu će dobitnicima uručiti predsjednik Udruge centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo te bivši predsjednik države Stjepan Mesić.

Informativni programi Nove TV i portala Index.hr dobitnici su nagrade “Miko Tripalo” za doprinos razvoju demokracije, ljudskih prava i slobode medija u Hrvatskoj.

Nagradu koju su osvojili za prošlogodišnji rad i koju im je dodijelio Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo dobitnicima će preksutra (u 11 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu) uručiti predsjednik udruge Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, bivši predsjednik države Stjepan Mesić.

Ključne riječi

Komentara 5

TC
tomo crni
13:54 23.03.2010.

ti mater! mogli ste među njih i savu strpca staviti, posto su isti kao i on!

OB
-obrisani-
13:37 23.03.2010.

ovo nije zaslužio tripalo da se njegovim imenom slave guje hrvatskoga naroda

Avatar dutra
dutra
14:01 23.03.2010.

Ne znam da li je urednik online izdanja to primjetio, ali na glavnoj stranici s linkom na ovaj tekst piše da će nagradu uručiti MIKO TRIPALO. Možda je greška? A možda i nije? Možda urednik i želi da im nagradu uruči osobno pokojni Miko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije