Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA PRIJAVA

Nagovorili je na kupnju bitcoina i prevarili za nekoliko desetaka tisuća kuna

Bitcoin
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL
1/3
11.11.2019.
u 14:53

PU istarska je objavila na svojim stranicama i upozorenje u kojem navode građane na oprez i nek provjere identetet osobe prije nekom uplate novac.

Starija žena podnijela je PU istarsku prijavu jer su je prijevarili za nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Naime, 74-godišnja žena stupila je u kontakt s nepoznatom osobom preko društvenih mreža koja ju je uspjela nagovoriti da joj pošalje novac kako bi mogla za nju kupiti kripto valutu bitcoin. Kako transakcije nisu uspjele, prevarant je nagovorio 74-godišnjakinju da ode u Zagreb i uplati novac, što je ona učinila i to nekoliko puta. 

- Kako je nepoznata osoba i dalje tražila od 74-godišnjakinje uplate, a žena nije znala gdje je završio novac koji je uplatila, shvatila je da je prevarena te je događaj odlučila prijaviti policiji.- naveli su iz PU istarske i ustvrdili da utvrđuju sve okolnosti događaja. 

PU istarska je objavila na svojim stranicama i upozorenje u kojem navode građane na oprez i nek provjere identetet osobe prije nekom uplate novac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije