Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple

Nagađa se da je Steveu Jobsu ostalo još samo šest tjedana života

jobs
Reuters
17.02.2011.
u 12:13

Detalji o bolesti nisu objavljeni što je izazvalo paniku među dioničarima Applea koji smatraju da tvrtka bez Stevea Jobsa više neće biti ono što je bila s njim na čelu

Američki mediji objavili su da je Steveu Jobsu, glavnom Appleovu čovjeku, ostalo još najviše šest tjedana života. U siječnju je objavio da odlazi na bolovanje kako bi se u potpunosti mogao posvetiti liječenju. No detalji nisu objavljeni što je izazvalo paniku među dioničarima Applea koji smatraju da tvrtka bez Stevea Jobsa više neće biti ono što je bila s njim na čelu. Kada je viđen kako izlazi iz klinike za liječenje raka u Palo Altou, vrijednost dionica Applea je pala, a dioničari su zatražili da otkrije sve detalje o svojoj bolesti jer to više nije samo njegova osobna stvar zato što njegova smrt može donijeti velike gubitke vlasnicima dionica.  

No ni Apple, a ni sam Jobs ne žele otkriti o čemu je riječ. Postoji nekoliko teorija, a jedna je da je ovo još jedna faza liječenja nakon transplantacije jetara obavljene 2009. godine ili uklanjanja gušterače koju je bio zahvatio rak. Druga teorija je da je riječ o nekoj sasvim novoj bolesti.

Ključne riječi

Komentara 17

HR
hrvoje76
13:45 17.02.2011.

Pa kakva je ovo \"vijest\"????? Nagadja se???? Mozete nagadjat i da ce sutra mjesec past na zemlju al time bar necete nikog uvrijedit.... Nadam se da ovo ne zovete novinarstvo... Trebalo bi npr u raznim novinama objaviti da se nagadjadja da su sve novinarke u vecernjem prostitutke... Bas me zanima koliko tuzbi bi bilo...

SB
sbb
14:27 17.02.2011.

Steta. Faca. Pogotovo sto je dionicarskim hijenama jasno podigo srednji prst.

OB
-obrisani-
13:11 17.02.2011.

sretno ti bilo stiv job sa doktorima, to je covjek koji je zaradjivao najvise na kugli zemaljskoj, apple je vec jedamput bio pred bankrotom ali ga je stiv uspio izvuci, danas je \"napuhani gigant\" , ima prvoklasnu robu nista nema novog ali je to uspio zapakirat u ambalazu i nametnut kupcima, kupac je kralj i vrijedi samo ono sta mu mozes prodat, iphone kosta 20$ sa svime a prodaje se po 50 puta veceoj cijeni-i tu je job bez premca u svijetu, nikome nije naredio da mora kupit njegov proizvod, kuci ga sami traze i ne pitaju za cijenu, bilo bi steta da \"vec\" sad mora napustiti svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije