Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekološki incident

Nafta iscurila iz prevrnute cisterne kod Senja i onečistila pitku vodu

cisterna (1)
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
03.09.2010.
u 17:41

Nakon ovog ekološkog incidenta stanovnici na području Senjske Drage do daljnjega ne smiju koristiti vodu za piće.

GOSPIĆ – Na državnoj cesti 23 Senj-Vratnik, u selu Tukanići u jednom zavoju bočno se prevrnula cisterna s naftom. Nafta se izlijevala te je pored ceste iscurilo 18.000 litara, piše Novi list.

Nakon ovog ekološkog incidenta stanovnici na području Senjske Drage do daljnjega ne smiju koristiti vodu za piće.

Iz Ličko-senjske policijske uprave su kazali kako je, vozeći iz pravca Senja prema Vratniku, vozač u zavoju prešao na lijevu stranu kolnika pri čemu je cisterna izletjela s ceste. Ozlijeđenih nije bilo, a promet se otežano odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Na sanaciji terena bili su angažirani senjski vatrogasci, a pozvane su i ekipe Rijekatanka iz Rijeke.

 

Komentara 2

MR
mravac
21:27 04.09.2010.

Nema diskusije da firmu čija je cisterna treba masno kazniti za zagađenje kao i šofera cisterne... Pa nije to luksuzni auto,ako ode u drvo nikom ništa. Zna se da cisterne moraju ići polako u zavojima,međutim to izgleda kod nas ne važi pravilo.!

Avatar Nidgge
Nidgge
22:40 04.09.2010.

shit happens

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije