Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Nadzorne kamere snimile ženu kako izbacuje psa iz auta

Nala
Foto: Privatni album
1/7
25.09.2015.
u 16:41

Kujica koja je izbačena iz crvenog automobila na parkiralištu jedne vukovarske tvrtke zbrinuta je u veterinarskoj ambulanti Anubis klub.

- Nazvali smo je Nina, jako je preplašena, boji se pasa, ali pomalo i ljudi – kažu u vukovarskoj ambulanti i dodaju da je kujica vrlo mlada pa vjeruju da će se brzo, nakon početnog šoka, potpuno opustiti. Trenutno je na oporavku od sterilizacije, ali vrlo brzo trebat će makar privremeni dom jer kod njih ne može ostati. Dolazak automobila na parkiralište zabilježile su i nadzorne kamere. Na snimci se vidi kako ženska osoba izlazi iz automobila, izbacuje psa na livadu, zatim se vraća u auto i odlazi. Snimljeno je i kako kujica zbunjeno obilazi mjesto na kojem je ostavljena, ali i ono najvažnije – registracija automobila. Zapisala ju je i svjedokinja nemilog događaja, riječ je o automobilu s tablicom VU947CH.

- Sve smo prijavili policiji – ističu u Anubis klubu. Nadaju se da će to biti dovoljno da se pronađe i tko je dugokosa plavuša koja je psa ostavila na ulici ni ne trepnuvši. Nadaju se i da će konačno netko biti kažnjen za napuštanje životinja, jer na ulicama je svakim danom sve više pasa i mačaka koje lutaju i traže spas.

Ključne riječi

Komentara 15

VV
vvesnaa
19:44 25.09.2015.

Govno smrdljivo,pljunula bih ju u lice....,,

DU
dugonoga
18:48 25.09.2015.

gadura prokleta. ne mogu naći druge riječi za takvu osobu osim takvih. treba joj stisnuti takvu kaznu da se smrzne glupaca

LA
LANA555
18:51 25.09.2015.

Casna rjec takvima bi nabila takvu kaznu da bi se smrzli.Casna rjec.Kad imaju srca nemocnu zivotinjicu tako ostavit na cestu.to mi je skoro isto sto bebe ostavljaju.Pa nek i plate za to.Prestrasno tuzno i odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije