Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko Korenovo

Nadvožnjak koji je prije 8 godina bio dio političke kampanje i dalje nema svrhe

Veliko korenovo, nedovršeni nadvožnjak dio je predizborne kampanje
Foto: Damir Špehar/PIXELL
1/12
18.03.2017.
u 15:33

Danas se rijedak promet odvija jedino ispod nadvožnjaka jer, naime, on je i dalje odsječen jer zamišljena i obećana brza cesta ili autocesta nikada nije realizirana.

Prije osam godina nadvoznjak u Velikom Korenovu, koji je izgrađen za još uvijek neizgrađenu dionicu autoceste A13, Vrbovec 2 - Bjelovar, poslužio je političkoj garnituri za predizbornu lokalnu kampanju s naglaskom nastavka gradnje spomenute dionice.

Do dan danas ništa se nije značajno pomaknulo i promijenilo.

Naprotiv, u međuvremenu se zamišljena autocesta, pa potom brza cesta, srozala na status obične državne ceste jer prema zadnjim najavama ministra Butkovića to će i postati.

Danas se rijedak promet odvija jedino ispod nadvožnjaka jer, naime, on je i dalje odsječen jer zamišljena i obećana brza cesta ili autocesta nikada nije realizirana.

Dapače, više nema niti table koja je ispisivala izvođače i namjenu nadvožnjaka.

Foto: Damir Špehar/PIXELL

>>Propala gradilišta u susjedstvu noćna su mora, a nitko ih ne može ukloniti

Komentara 5

VJ
Vl jedi govna
16:05 18.03.2017.

Zna se, hdz

DE
deda1234
21:23 18.03.2017.

nekad je postojo vic ko ce napravit vecu glupost. slovenac hrvat ili bosanac... eto mi napravilo most nasred livade sad jos treba netko da dodje pecat sa tog mosta! ima kedan takav i kod karlovca!

RP
rpzagreb
17:20 18.03.2017.

Zašto hac ima ogromne kredite ......koje svi mi otplaćujemo. Moramo i dalje šutjeti i trpjeti svu tu političku besmislenost i ljudsku mizeriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije