Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvat u njemačkoj

Nadrogirao se pa radio noćnu smjenu: Vozio autobus na kokainu i amfetaminu

Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
16.01.2020.
u 19:25

Tijekom pretresa autobusa službenici su pronašli vrećicu s bijelim prahom, a vozač će odgovarati za kršenje Zakona o narkoticima

Jedan je Hrvat pomiješao nekoliko vrsta droge, točnije kokain, amfetamin i metamfetamin, i takav prevozio putnike autobusom. Bizaran incident se dogodio u noći 11. siječnja u Njemačkoj gdje ga je granična policija zaustavila na benzinskoj postaji Donautal-West.

- Prilikom pregleda autobusa s hrvatskom registrarskom oznakom ustanovljeno je da je 45-godišnji vozač hrvatskog državljanstva bio pod utjecajem droga. Brzi test droge je pozitivno reagirao na kokain i amfetamin - stoji u priopćenju policije, prenosi Fenix Magazin.

Tijekom pretresa autobusa službenici su pronašli vrećicu s bijelim prahom, a vozač će odgovarati za kršenje Zakona o narkoticima.

Policija nije navela koje je agencije vozač zaposlenik.

Ključne riječi

Komentara 13

MI
Mijo11
19:54 16.01.2020.

To on iz revolta, stigao u Njemacku jer je nezadovoljan u Hrvatskoj. Nece taj nigdje uspijet

IH
iron.hide.54966
20:12 16.01.2020.

Kod nas bi i podršku dobio, bio bi junak, ali tamo više neće imati priliku za takvo nešto.

AA
aabbcc
19:59 16.01.2020.

Ne vjerujem ja njima, jer kakav je to nas vozac kad nije nista popio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije