Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJAK (24) OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Nadrogiran se umiješao u sukob svog prijatelja i drugog muškaraca kojeg je izbo nožem

Rambo nož
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.08.2021.
u 08:26

U optužnici je predloženo da se 24-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega.

Poljak (24) optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podignulo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Tereti ga se da je 18. svibnja u 16.50 bio  na plaži u Podstrani, gdje su se sukobili njegov prijatelj, također Poljak, te jedan muškarac. Dvojac se posvađao, a zatim potukao, a 24-godišnjak im je prišao, htio je pomoći prijatelju. Bio je pod utjecajem droge te je nožem nasrnuo  na muškaraca s kojim je njegov prijatelj bio u sukobu.  

Zadao mu je reznu ranu lijeve podlaktice i ubodnu ranu u predjelu trbuha s oštećenjem jetre i vanjskih slojeva želuca. Napadnuti muškarac zadobio je tešku i po život opasnu ozljedu te je prevezen u Klinički bolnički centar Split gdje je, nakon operacije, zadržan na liječenju. Sukob je navodno izbio zbog svađe oko djevojke.

U optužnici je predloženo da se 24-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
09:20 18.08.2021.

Upoznat ćemo mi još Poljake

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
10:02 18.08.2021.

Pa to je Rambo

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:28 18.08.2021.

Prva asocijacija na naslov bila je - Dalmacija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije