Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NUNCIJ
Povratak na članak

Nadbiskup Lingua: Hrvati su narod duboke katoličke tradicije i vjernosti Svetoj Stolici

Lingua je vjernike pozvao na zajedništvo i sklad jer, naglasio je, zajedništvo s Bogom ovisi o zajedništvu s braćom.

Komentari 7

Avatar JPlesi
JPlesi
06:25 18.10.2019.

kako onda toliko zla ima među HRVATMA ako su toliki vjernici ?....?...…?......

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
06:55 18.10.2019.

Vjernost, vjernost...Nekoliko milijardica svake godine, redovito. Kako nas ne bi voljeli? Tko kaže da raj ne postoji?!

VL
MA
Malenkost
07:28 18.10.2019.

On je razgovarao s Stepincem?! Ovo je namaz na rane HR Ckrve i vjernika jer Kanonizacije nema a vatikanske Arhive treba "proucavati" kako je naglasio Papa Vranjo. Proucavanje ce trajati godinama ili desetljecima a mozda i kao "pseudorehabilitacija" Galilea 4000 godina. Nakon ove Mise i novog Nuncija Vjernicima ce biti laskse cekati i biti strpljen kod Kanonizacije Stepinca, jer po misljenju Nuncija ojn je vec sada Svet, samo Papa treba dokrajciti "proucavanje" Arhiva u Vatikanu. Vranjo ne haje za dusevnu bol koju je zadao HR Crkvi i Vjernicima. Ma et skoro sam zaboravio sponenit- Papa je reka da je Irinej ki Svetac, aj ti sad budi pametan covice moj!? U normalnom zivotu kad cujes glasove mrtvih zavrsis u jednu Ustanovu. Zbogom Svitu moj. Strpljen, spasen.

VL
Avatar tarana
tarana
07:52 18.10.2019.

.Bili vjerni Veneciji ,Pešti, Beču, Beogradu,Berlinu...narod od karaktera...

VL
CR
CroZrakomlatNo1
23:15 17.10.2019.

Pravom Bogubojaznom domoljubnom Hrvatu teku suze i dusa se raduje kada vidi svu ovu Ljubav naseg Boga, kako On njommiluje svoj izabrani Cro narod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.