Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bleiburško polje
Povratak na članak

Nadbiskup Hranić pozvao na istraživanje cjelovite istine o žrtvama i počiniteljima zločina

Nerasvijetljena povijesna istina i opterećenost prošlošću, naglasio je Hranić, otežavaju zajedništvo i suradnju

Komentari 3

MA
Malenkost
18:06 13.05.2017.

Bila je prilika za Lustraciju. Nisu je htijeli Franje: Tudman i Kuharic. Masovno razocarenje u HR, bar ovdje u Njemackoj. Strava koliko nas vec ima samo njemacku putovnicu i koliko zemljaka ponovno, kao nekoc nasi ocevi iz YU, sad bjezee iz HR. Lose mi je kad cujem ove Crkvenjake koji glume tugu a nista ni sami nisu napravili da doznamo istinu, cak su sljepimice sljedili HDZ.

VL
LU
luftbrenzer
11:34 14.05.2017.

"Nadbiskup Hranić pozvao na istraživanje cjelovite istine o žrtvama i počiniteljima zločina" -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Istinu se doduše treba istraživati, to svakako, ali ne baš do kraja cjelovitu jer ona kao takva nije pogodno oblikovana (previše je kvrgava), da bi se lako,se lako, bez podmazivanja mogla progutati. Zato umjesto cjelovite istine treba prezentirati isključivo našu hrvatsku istinu.

VL
VE
velja1971
21:50 13.05.2017.

Istina je da su ustaske picke koristile zenu i decu kao stit, jer jedino umeju da ratuju u koncentracionim logorima na neduznoj deci i civilima, klanjem i maljem. Sledeci put ce vam se pojaviti avioni sa crvenim petokrakama, kad se svi tu nakupite kao gamad, da pobiju sve ustaske genocidne fekalije, koliko vas ima. Jebacemo vam mater za sve sto ste uradili i tada i u oluji i u bljesku. Iako ste svi vi srbi katolici mamu vam jebem fasiticku i nacisticku hiljadu puta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.