Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poseban gost

Nadbiskup Hranić na priredbi mališana iz vjerske skupine osječkog vrtića Jaglenac

Osijek: Nadbiskup Đuro Hranić posjetio dječji vrtić Jaglenac
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/16
19.12.2019.
u 11:58

- Vi svojom predstavom stvarate raspoloženje u našim srcima, da mi otvorimo svoja srca za malo dijete Isusa, i zasigurno ste to i učinili - poručio je nabiskup Đuro Hranić, koji je mališanima donio i poklone - voće i knjige.

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić bio je poseban gost na božićnoj predstavi u dječjem vrtiću Jaglenac u Osijeku u srijedu popodne. Mališani starije B vjerske skupine toga vrtića ispričali su, otpjevali i odglumili božićnu priču koju su osmislile i s njima uvježbale tete Margita Cvitić i Mirjana Dešić. 

- Vi svojom predstavom stvarate raspoloženje u našim srcima, da mi otvorimo svoja srca za malo dijete Isusa, i zasigurno ste to i učinili. Svake godine odaberemo negdje na području biskupije jedan od vrtića gdje se provodi vjerski odgoj i posjetimo ga. Želim tako očitovati svoju podršku vama odgovornima u vrtiću, koji se trudite osigurati mogućnost vjerskog odgoja za našu djecu, jednako tako želim biti podrška svima vama odgojiteljicama u vjeri koje se trudite ostvarivati vjerski odgoj, a svjestan sam svih poteškoća na koje nailazite u vašem radu - poručio je nabiskup Đuro Hranić, koji je mališanima donio i poklone - voće i knjige.

VIDEO Osijek: Nadbiskup Đuro Hranić posjetio dječji vrtić Jaglenac

- Mi živimo u demokratskom društvu. Vi roditelji imate pravo i dužnost odgajati vašu djecu, i svi mi smo samo delegirani, koji u vaše ime i vama roditeljima pomažemo u odgoju i obrazovanju vaše djece. Pozvani smo pomagati vama, dragi roditelji. Drago mi je da vi koji ste ovdje ste prepoznali važnost cjelovitog odgoja vaše djece, holističkoga pristupa odgoju gdje svaki čovjek više dimenzija nosi u sebi, a jedna od dimenzija je i vjera - nastavio je Hranić.

Mališanima i tetama iz vjerske skupine vrtića Jaglenac njegov je posjet, pak, bio veliko priznanje i zahvala za predan rad i trud.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije