Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat u humanoj akciji

Nadan Vidošević učio slijepe mališane roniti

nadan vidošević
08.11.2009.
u 17:49

S nama u Hrvatskoj živi gotovo pola milijuna osoba s posebnim potrebama i nadam se da će ovakve akcije skrenuti pozornost građana na to da moramo stvoriti društvo jednakih mogućnosti – rekao je Vidošević.

– Zahvalan sam Kristijanu Curaviću što je inicirao otvaranje ronilačkog centra za slijepu djecu – rekao je danas predsjednički kandidat Nadan Vidošević nakon ronjenja sa slijepom djecom u sklopu projekta CDA “Ronjenje za slijepu djecu” koji je pokrenuo naš poznati ronilac na dah.

– Kad sam vidio oduševljenje djece koja su otkrila jedan sasvim novi svijet, osjetio sam ponos. S nama u Hrvatskoj živi gotovo pola milijuna osoba s posebnim potrebama i nadam se da će ovakve akcije skrenuti pozornost građana na to da moramo stvoriti društvo jednakih mogućnosti – rekao je Vidošević.

Kristijan Curavić dao mu je javnu potporu rekavši da je u ovom trenutku potrebno herojstvo te da je jedini predsjednički kandidat koji za to ima sluha Nadan Vidošević. S djecom su ronile i druge poznate osobe, među kojima je bio i Mario Mlinarić.

Ključne riječi

Komentara 22

SB
sbb
18:17 08.11.2009.

Koji ocajan \'spin\'. Pljuska svim volonterima i ostalim dobrim dusama koji se svakodnevno brinu za tu djecicu bez ikakve pohvale. Bude li se s tim redovno bavio poslje izbora pokajat cu se ali mislim da toga nece biti.

SL
slučaj
18:46 08.11.2009.

Zanimljivo je da su se imovinom Vidoševića svi počeli baviti nakon što je rekao da se ne slaže sa dosadašnjom politikom i smjelo istupi iz kolone poslušnika. Vrijeme je da i mi ostali istupimo i podržimo Nadana na izborima.

Avatar punkufer
punkufer
14:44 10.11.2009.

Mene više od tečaja ronjenja organiziranog za potrebe slikanja za kampanju zanima kako je došao do svih onih vila i milijuna uz onako skromnu plaću. Kako? KAKO???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije