Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽEVCI

Nadan Vidošević na sajmu i kavi s dužnosnicima HSS-a

nadan vidosević-križevci
Ottone Novosel
07.11.2009.
u 18:11

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore i predsjednički kandidat Nadan Vidošević posjetio je večeras u Križevcima 12. regionalni obrtnički i gospodarski sajam gdje i njegov izborni stožer ima svoj štand.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore i predsjednički kandidat Nadan Vidošević posjetio je večeras u Križevcima 12. regionalni obrtnički i gospodarski sajam gdje i njegov izborni stožer ima  svoj štand. Nakon toga je u gradskoj kavani na Trgu sv. Florijana, u vlasništvu Ivana Katavića (HDZ) popio čaj u društvu koprivničko-križevačkog župana Darka Korena (HSS), križevačkog gradonačelnika Branka Hrga (HSS), predsjednika Županijske  gospodarske komore Miroslava Vitkovića (HSS), voditelja regionalnog stožera Marijana Ružmana iz Đurđevca. Ako je suditi po dobrom raspoloženju i srdačnom odnosu Vidoševića s dužnosnicima HSS-a u Križevcima čini se  da upravo njemu članovi te stranke pružaju podršku za predsjedničke izbore.

Inače, još prijepodne svoje je potencijalne birače u Križevcima na gradskom trgu i Gospodarskom sajmu animirao i predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
18:46 07.11.2009.

Ako zelimo neku pravdu i prosperitet nase djece,ako zelimo istinu onda moramo pocet od pocetka..polako ali sigurno mora se to lopovsko klupko odmotavat i sve mora doci na sud PRAVDE U HRVATSKOJ ! Sve to ovisi o nama, dali mii to uopce zelimo ili ? Gosp.Vidosevicu vratite pare i pokajte se, nas narod oprasta.

PI
Pippo9
20:55 07.11.2009.

Prvi ozbiljniji novac Nadan je zaradio izvukavši s Vedranom Rožićem 15 milijuna dolara iz Hajduka koji je djelomično otišao u Dinamo kad se iz Dinama pokušavao napraviti hrvatski stjegonoša i ponos države. U to je bio upleten i jedan funkcioner Hajduka koji se protivio tome planu. Ne mogavši se oduprijeti Vidoševićevom i Rožićevom planu, ovaj je učinio samoubojstvo skrenuvši automobilom u provaliju kod Vrulje između Omiša i Makarske. Postoje mišljenja da se u stvari radilo o organiziranom ubojstvu čovjeka koji je znao detalje \'operacije\'.

DU
Deleted user
18:38 07.11.2009.

Zelim upozoriti forumase VL. da pogledaju malo koji kandidati se neprestano vrte,muvaju po novinama,radiju,komentarima itd.,? Kada se dobro pogleda to su uvijek ista lica ili lazem? Zasto uvijek ista lica? Zato jer imaju nevjerovatne novcane mogucnosti,utjecaj i manipulaciju svih vrsta ! To sam zelio samo napomenuti da se Hrvati i svi gradjani RH, malo zamisle..jel je to OK.? Moj kandidat je Tudjman, bez ijedne sumnje ali vidin dobro i osjecam tu blokadu koja nije korektna i dapace steti demokratskim principima jedne zemlje koja zeli u EU. To je zalosno i za svaku osudu. Gosp.Vidosevic vratite pare narodu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije