Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:
Povratak na članak

'Nadam se da će izvanredna sjednica Sabora biti do kraja tjedna'

Nije bila lagana situacija. Očito je to odluka koju je sam donio, rekao je Jandroković o ostavci Gorana Marića

Komentari 4

BO
Bojance
14:12 16.07.2019.

Zanimljivi su novinari, prvo reketare i napadaju svim silama bez dokaza, onda kad netko podnese ostavku nece reci moralan i odgovoran čin, nego sad nove analize i napadi zasto je podnio ostavku?!

VL
KR
krust20
14:17 16.07.2019.

Samo da i smjesne SDPove inicijative uvrste u dnevni red da ih se skine s tapete. Ne bi me cudilo da sada ne upute prijedlog za razrijesenja u proceduru samo da sabor opet mora zasjedati tijekom ljeta. Ali, mislim da je Bero dovoljno pametan da zna da svoje neradnike ne moze skupiti tijekom ljeta i odmora i da mu se ne bi pojavila niti trecina njegovih zastupnika pa da nece nikakve proceduralne manevre niti pokusavati.

VL
MO
Morany
14:20 16.07.2019.

jel Bero skupio 76 za opoziv ministara haha

VL
DU
Deleted user
14:50 16.07.2019.

Bero prvo mora sebe opozvat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.