Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MURGANIĆ NIJE KOMENTIRALA

Pokloni 'za najpotrebitije' završili u privatnom vrtiću, državna tajnica bježala od kamera

Nada Murganić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
06.12.2017.
u 23:54

U pozivu za medije nigdje se ne spominju siromašne obitelji.

Ministrica Nada Murganić i tajnica Margareta Mađerić danas su u privatnom katoličkom vrtiću "Blažena Hozana" u Zagrebu prisustvovale proslavi blagdana Svetog Nikole.

Ministarstvo socijalne politike vrtiću je darovalo poklone, no na njima piše kako su čokolade, pelene i bojanke "za najpotrebitije."

Reporterka Nove TV nije dobila odgovor na pitanje zašto su pokloni 'za najpotrebitije' završili u privatnom vrtiću. Margareta Mađerić pobjegla je čim je postavljeno pitanje, a ministrica Murganić iz vrtića je izašla na stražnji izlaz pa nije dala komentar na ovaj slučaj.

- Ovo jest privatni katolički vrtić, ali mi ćemo ove poklone koje smo dobili darovati djeci odnosno roditeljima koji nisu u mogućnosti svome djetetu priuštiti neki poklon za blagdan svetog Nikole - kazala je sestra Antonija Matić, ravnateljica dječjeg vrtića „Blažena Hozana“.

Na pitanje koji su to roditelji, ravnateljica odgovara kako ih ima više u naselju Trnje. No, u pozivu za medije nigdje se ne spominju siromašne obitelji.

Pogledajte i galeriju: Reutersove fotke godine

Nada Murganić
1/23
Ključne riječi

Komentara 61

Avatar mama mia
mama mia
07:07 07.12.2017.

HDZ-njare nemreju bez lopovluka ono domoljubno hibridno vjerodostojno oduzimaju od sirotinje i nose bogatima a i oni koji poklone primaju i vide šta na njima piše nisu bolji pravi domoljubni Fuj

DU
Deleted user
06:53 07.12.2017.

Sad smo bar naucili da se u privatnom vrticu, a cijena je nekoiko puta visa od drzavnog, nalaze najpotrebitija djeca, ciji roditelji nakon sto podmire vrtic, nemaju novca za dar za sv. Nikolu.

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
06:52 07.12.2017.

Nije problem gladnog nahranit, priblem je nesitog zasitit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije