Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRODOGRADNJA
Povratak na članak

Nada Jelinić-Starčević: Vlada zaustavlja proizvodnju u 3. maju!

Restrukturiranje je trebalo biti napravljeno mnogo prije, aktualni model restrukturiranja kroz privatizaciju teško je izvediv - smatra Sanjin Kuljanić, član HNS-a.

Komentari 6

Avatar neugodan
neugodan
13:42 08.06.2010.

ma sve to poklonite. bolje da ne rade nego da stvaraju gubitke. a radnici neka se prekvalificiraju i rade nesto drugo. dostaj e vise bilo plakanja, trazenja tudje pomoci itd...pun k mi je vise brodogradilista, branitelja itd!!!!!!!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
14:01 08.06.2010.

Zar 3. maj nije već proša?

VL
1J
1japan
02:13 09.06.2010.

onaj bosanski lonac nek prodaju pa neka koperanti grade. 3 maj treba potopiti to je zlo rijeci. ma to je brodogradilište za k...c

VL
KA
kakitaki33
14:36 08.06.2010.

pitajte druga linica-on sigurno ima rjesenje za 3. maj hehehehehehe ak nikak drugac onda kak sa trznicom hehehehehehe

VL
PI
Pippo9
15:17 08.06.2010.

Brodogradnja napreduje i postaje konkurentna na EU tržištu zahvaljujući vladinim mjerama

VL
DD
ddh
18:03 08.06.2010.

Da bi hrvatska brodogradnja bila konkurentna, moralo bi se raditi. A tko radi u brodogradilistima? To su skupi i cesto lijeni pripadnici raznih sindikata i ostalih prokomunistickih udruga i simpatizera Iblerovog trga. Ispada da bi im vlada osim davanja novaca, jos i trebala graditi brodove. Mozda im cak i nositi novce za nerad kucama. To drustvo ne treba nikome. Nema nikakvog razloga, zasto bi se s poreeznim novcima recimo Zagoraca, stalno sanirala brodogradilista. A ova impartinentna populacija Iblerovog trga i Cacicevog klana umjesto da optuzuje vladu, nek se primi posla i nek radi. Ako nezna vlada, onda nek oni pokazu vladi kako se radi i nek grade brodove sa dobitkom. Prozivanje vlade je bezobrazluk, kad se zna, da brodogradiliste u Rijeci od vajkada vode komunisti poput Komadine i drugova. Pa kaj nisu pokazali, kak se treba delati? Delati s rukama i mozgom, a ne jezikom. Ali nazalost to je sve sto te dvije grupacije znaju i mogu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.