Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ MALOM MATI

Nad Šibenikom 950 lampiona za 950 godina

lampioni
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
24.12.2016.
u 23:05

Okupljanje na Poljani zakazano je za 22,30 sati na Badnjak, a progam počinje oko 23 sata

Na Badnjak u 23 sata s Poljane Šibenčani su večeras u noć pustili 950 lampiona povodom 950 godina grada. Sav novac zarađen prodajom lampiona namijenjen je za pomoć slijepom dječaku Mati Braliću.

Ova humanitarna manifestacija dio je šibenske Adventure, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada iz koje pozivaju građane da se između svirke u đardinu na Badnjak i odlaska na polnoćku zadrže na Poljani i zajedničkom akcijom osvijetle nebo nad gradom kako bi olakšali život malom Mati Braliću, piše ŠibenikIn

Evo kako je to izgledalo:


Video: Samir Mila

>> Pravi božićni ugođaj kod nas ne traje jedan dan, već cijeli prosinac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije