Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
islamisti pobijedili
Povratak na članak

Nacrt kontroverznog egipatskog ustava odobren, ide na referendum

Kritičari tvrde da bi ustav u egipatsko zakonodavstvo uveo elemente šerijatskog zakona

Komentari 6

DO
Dongfeng
16:12 30.11.2012.

@zik2: "Demokratski je izabran, samo prije izbora nije rekao da će sebe postaviti iznad parlamenta, sigurno je zaboravio :)" --- Za razliku od drugih demokratskog politicara koji naprave sve suprotno obecanjima prije izbora? Ovaj Egipatski je posten, svidjalo se too vama ili ne. On dolazi iz stranke Muslimanska braca i nije ni trebao prije izbora govoriti sto ce biti nakon, jer to nije bilo potrebno. Naravno da ce uvesti serijat, naravno da ce htjeti vladati kako su islamski vladari vjekovno vladali. A to sto naivci na zapadu misle da ce predstavnik Muslimanske brace uvesti krscanstvo i svicarski model, to nije on kriv.

VL
DO
Dongfeng
18:16 30.11.2012.

@Startrack: "A sto se tice demokratije demokratija je bila onda i u Njemackoj za Hitlerova vremena tj volja vecine, kao i u Republici Srpskoj i Srebrenici. " -- Tako je, bila je. I zato je bolje gledati tko je naa vlasti umjesto da li je diktator ili demokrat. Ja ne priznajem demokraciju pa me ona ne obvezuje, ali oni koji su za demokraciju bi trebali postovati demokratske izbore. Ako dodjes demokratski na vlast pa se ponasas kao serif, ti jos uvijek imas legitimitet naroda i to je jos uvijek demokracija. Da je neki politicar demokrat samo dok sve radi kako narod zeli i dok ispunjava sva obecanja, onda bi sve demokratske vlade padale u roku tri mjeseca.

VL
RI
Riznica
18:33 30.11.2012.

30.11.2012. u 18:07h Dongfeng je napisao/la: Mubarakov rezim ce se sigurno pokazati boljim od onoga sto ce smisliti muslimani -------------------------------- pa vidjece se hoce li biti bolje .... Pod Mubarakom zasigurno nije bilo bolje, ovim novim je narod sad daodao sansu !".. Licno mislim da ce Egipat za 5-7 godina dozivjeti preporod ekonomski i moralni kao sto je to sad u Turskoj pod kako ti kazes muslimankom vlascu..

VL
DO
Dongfeng
18:07 30.11.2012.

Mubarakov rezim ce se sigurno pokazati boljim od onoga sto ce smisliti muslimani. A te price o dobrom iznevjerenom i napacenom narodu, i losim vladarima, to je za djecu. Prosjecni Egipcanin je gori i od Mubaraka i od ovog novog, isto kao sto je prosjecni Hrvat gori i od Sanadera i od Milanovica.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
18:22 01.12.2012.

Nema nade za kršćane koji tamo žive već 2000 godina, možda bi se mi mogli izvući iz naših problema s natalitetom da svima njima koji svakodnevno odlaze od tamo damo azil. Strašno je da je već više od 100 0000 kršćana napustilo Egipat od početka revolucije, progoni i dalje traju!

VL
MR
Mr. Right
19:02 01.12.2012.

Sta je ovdje novo? Ovo je najblaza verzija koja se mogla ocekivati od muslimanskog bratstva i svaka im cast ponovo su uspijeli iskoristiti naivni zapad za ostvarivanje svojih ciljeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.