Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ravnatelj Plitvica:
Povratak na članak

'Trebalo je na vrijeme reagirati kako bi se spriječila prekomjerna gradnja'

Kakva je budućnost našeg najstarijeg nacionalnog parka i kada stiže komisija UNESCO-a, otkriva novi ravnatelj Plitvičkih jezera Tomislav Kovačević

Komentari 6

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:07 22.01.2018.

Turisti jedu ko i svi ostali ljudi,,a tko jede taj i s**e a kanalizacije i septičkih nema dovoljno

VL
DO
doktorica
08:29 22.01.2018.

ali neki koji su jednakiji mogu graditi i u NP

VL
Avatar kravata
kravata
08:03 22.01.2018.

Ne treba hotela gkavno da plitvice posjecuju turisti. Ne treba centrale kod nas izlazi struja iz uticnice.

VL
GM
Gjuro-Mrki
22:29 01.02.2018.

Kovačeviću-najprije riješi napuštenu i zapuštenu imovinu parka.

VL
FI
filipsbilliard
02:07 22.01.2018.

prekomjerna gradnja..... to bi znacilo da ja kao vlasnik zemlje u np ne bih smijo graditi...sta?... nema dovoljno smjestaja u sezoni..to sam osobno iskusio..ni privatno... znaci tranzitni gosti koji dodju..pogledaju..pojedu sendvic..popiske se...i pokakaju...i odu dalje...ili...?

VL
SV
svitilnik
22:51 21.01.2018.

NP Pltvička jezera imaju dovoljno financijskih mogućnosti da proizvodi hranu i razvija sve druge resurse za svoje potrebe. Mislim da o tomu ne treba puno raspavljat. Ravnatelj je taj koji svojim djelovanjem to omogućuje, Ako nije sposoban to sprovesti u djelo neka ode, ako to čini, treba mu dati potpunu podršku. Nema tu puno filozofije, ili smo ljudi ili prodane duše za svoje osobne interese

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.