Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička suradnja

Nacionalni forum: Pregovaramo s Jadrankom Kosor

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
27.03.2014.
u 17:26

U Nacionalnom forumu smatraju da u zajedničkom djelovanju mogu puno više napraviti nego da na političkoj sceni djeluju neovisno i bez dogovora

S obzirom na sve češće upite medija o mogućnosti da se na listi Nacionalnog foruma nađe gospođa Jadranka Kosor, želimo reći da o tome najozbiljnije pregovaramo, poručili su danas iz Nacionalnog foruma.

– Ono po čemu je gospođa Kosor postala prepoznatljiva u javnosti u velikoj je mjeri i dio našeg političkog programa. Tu posebno mislimo na pravednu politiku države prema braniteljskoj populaciji i civilnom žrtvama rata – poručuju iz stranke.

Nacionalni forum krenuo je s konkretnim pregovorima i počeo dogovarati "moguće zajedničke korake u davanju podrške silovanim ženama Vukovara koje nedopustivo dugo čekaju pravednu reakciju države u ostvarivanju pravde i svojih prava". Smatraju da u zajedničkom djelovanju mogu puno više napraviti nego da na političkoj sceni djeluju neovisno i bez dogovora.

>> J. Kosor: Gdje je 177 milijuna kuna ako mjere nisu ukinute?

Komentara 30

Avatar Feniks
Feniks
19:15 27.03.2014.

Baš zgodno! Jadranka odlično govori engleski. Bit će cirkusa ako prođe na izborima.

Avatar MOĆ NARODA
MOĆ NARODA
18:16 27.03.2014.

Sada je prijelazni rok, sklapaju se ugovori. Isti su igraći u ponudi, samo se liga proširuje za par klubova. To su prtofesionalni paraziti najniže moralne kategorije a oni koji glasuju za njih, isti su. Nema hrvatskoj boljitka sa takvim parazitima to mora svima biti jasno.

ĆA
ćaćaća
19:18 27.03.2014.

valjda je sad i slijepima jasno da je jaca ivina igračica koja je od strane udbe ubačena u hdz s ciljem da ga rasturi..nacionalni forum je ivina stranka..sve je to isplanirano u kuhinjama starih drugara..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije