Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
macronova europa
Povratak na članak

'Nacionalizam znači izdaju domoljublja'

Ljubav prema vlastitom narodu patriotizam, mržnja prema drugom nacionalizam

Komentari 28

ZI
zimerman
21:28 13.11.2018.

Nacionalizam je privrzenost svojoj naciji I ne znaci nista lose naprotiv znaci sve naj bolje . Nemoguće je biti patriota bez nacionalizma Patrioti se zalažu i bore za svoju naciju dali to bio sport ili rat ili bilo sta drugogo to dvoje ide zajedno.. Istina je da se nacionalizam može zloupotrijebiti ali i sve drugo se može zloupotrijebiti naprimjer ljubav je mnogo puta bila zloupotrebljavana ,dakle nećemo se odreći ljubavi samo zato što se može zloupotrijebiti. A ovo što nam Francuski predisijednik prodaje je čista ljevicarska ideologija koja je gotov uništila Francusku.

VL
DU
Deleted user
21:29 13.11.2018.

Obicna bezlicna i bezvezna izjava bezlicnog populistickog politicara! Staljin npr. nije bio nacionalist a pobio i porobio je naroda i naroda.Naravno da mrznja prema drugim narodima je radikalan oblik nacionalizma, kao sto postoje radikalna zastranjivanja u krscanstvu ili islamu aliali niti krscanstvo niti islam izvorno nisu nista lose.Tako ni nacionalizam.Zdrav nacionalizam znaci postivati svakog tko tebe postuje,tvoju zemlju i narod.Znaci braniti vlastitu kulturu i vjeru ako si vjernik.Ne kroz osvajanja i prisvajanja tudjeg kao sto su to Francuzi i Englezi po Africi i Aziji cinili! Dakle Makronu ne kaki!

VL
SO
SoloHan
21:28 13.11.2018.

Bilo bi lijepo da se šupak odrekne 50 milijardi dolara godišnje kolonijalnog poraz koje mu još uvijek plaćaju kolonije, možda bi mi onda i povjerovali.

VL
Avatar Mirko224
Mirko224
21:56 13.11.2018.

Komunjara galić laprda o nacionalizmu.I za to još dobiva honorar.Jadno, da jadnije ne može.

VL
Avatar Observer
Observer
22:31 13.11.2018.

Nacionalizam znaci voljeti svoj narod , svoju zemlju i svoju drzavu. Ako volis svoje ne znaci da automatski moras bilo koga mrziti. Na Olimpijadi i svim internacionalnim sportskim nadmetanjima nose se nacionalne zastave i sviraju nacionalne himne i to nikoga ne smeta a nacionalizam i domoljublje se samo nadopunjuju. Raznim Macronima , Sorosevcima i svim globalistima , anarhistima i masonima smeta nazionalizam i suverinitet naroda jer ih onda ne mogu tlaciti i iskoristavati.

VL
Avatar anti_komunist
anti_komunist
22:16 13.11.2018.

jos jedan bezvezni pamflet od druga Galica .....pljuc...

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
22:15 13.11.2018.

Nacionalizam se treba definirati kao uzdizanje svojeg, ali ne mržnjom prema tuđem. Bez naglašene nacionalne svijesti se teško može biti domoljub te domoljubi i izrazito nacionalno osvještene osobe vole svoju državu, znaju povijest svog naroda, poštuju svoje religijsko nasljeđe te te se zaštitnički postavljaju prema svom nacionalnom korpusu što anacionalnim ateističkim ljevičarima i liberalima diže tlak jer je njima u interesu raditi razdore i podjele unutar nacionalnih korpusa svojih država. Ljevičare smeta pripadnosti nekom etničkom korpusu i djelovanja u smislu poboljšanja položaja i prosperiteta vlastite etničke skupine te ljevičari svugdje po svijetu domoljublje kao pozitivnu karakteristiku ismijavaju kroz uzurpiranu kulturu, medije i nevladine organizacije. Anacionalni ljevičari se nemaju čime ponositi, pogotovo naši domaći ljevičari kojima je propala juga, te zato žive na plathormi mržnje prema Hrvatma katolicima, crkvi, braniteljima i dijaspori. Ljevičarima je danas nakon propalih revolucija i komunističkih blokova utočište apatija, beznađe i depresija koju šire ovladanim javnim prostorom s cijem uništavanja društva koje je domoljubno osvješteno.

VL
DO
dom7
22:48 13.11.2018.

Kada dirnete u nacionalni indentitet jednog čovjeka dirnuli ste u njegovih bezbroj koljena predaka...Pa tko bi se toga mogao odrekao osim Makrona i njegove bakice....

VL
OK
okolo
22:52 13.11.2018.

kad jugoslavenski nacionalisti zlorabe javni prostor..to je sasvim fine ..a crkla im tvorevina, raspala se u "parampačad"

VL
RO
rotuutor
07:59 14.11.2018.

Sta je onda sovinizam,ako je nacionalizam mrziti druge?Ovaj nastrani Makron,koji voli stare babe nama prodaje bozu.

VL
HN
hnoss
00:58 14.11.2018.

nacionalizam je stvorio sve evropske države.

VL
NE
neboiznadzagreba
23:16 13.11.2018.

Globalizam znači izdaju domoljublja, i dok nam globalisti drže lekcije o domoljublju,znam da su istinski nacionalisti oni koji brane i mene, i moj dom... Nažalost, Hrvatska ih nema!

VL
TT
TTjac
00:15 14.11.2018.

Albert Camus, nobelovac, davno je napisao: " Previše volim svoj narod da bi bio nacionalist." Desničari nemaju intelektualni kapacitet da bi shvatili ove riječi, zato vi pljugajte Trumpu.

VL
DI
Diesel
21:02 13.11.2018.

Prostitucija je bolja od profesionalnog nacionalizma i laznog vjernistva.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
21:56 13.11.2018.

Mogao bi se ćak složiti da njegovom izjavom , uglavnom, gdje se nacionalisti i separatisti puste sa lanca uvijek izbije rat i vrati se civilizacija 50g unazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.