Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak tjednika

Nacional od sutra opet na kioscima

kiosk
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
08.12.2014.
u 13:20

Glavni urednik Berislav Jelinić koji je otkupio prava na sve brandove i kompletnu tiskanu arhivu stare redakcije iz stečaja kaže kako Nacional sutra izlazi pod brojem 867, gdje je i stao.

Politički tjednik Nacional vraća se sutra na kioske. Glavni urednik Berislav Jelinić koji je otkupio prava na sve brandove i kompletnu tiskanu arhivu stare redakcije iz stečaja kaže kako Nacional sutra izlazi pod brojem 867, gdje je i stao. Biti će to, kaže, Jelinić, Nacional kakav je i nekad bio i kojem će u fokusu kao i uvijek biti istraživačko novinarstvo. Novi broj tiskati će se, za početak, u nakladi od 20 tisuća i u njemu će raditi većinom zaposlenici koji su ga i ranije stvarali poput Orhidee Gaure, Deana Sinovčića, kolumnista Srećka Jurdane,...  

– Biti će to novina koja će privući pozornost javnosti, posebice onih ljudi koji su je i radnije čitali– kaže Jelinić.   U tjedniku je desetak stalno zaposlenih i oko 20-ak vanjskih suradnika. Uskoro će krenuti i portal Nacional.hr i besplatne novine Zagreb News koje će se tiskati u nakladi od 200 tisuća primjeraka.

Inače, u sutrašnjem, povratničkom, broju jednog od najpoznatijih političkih tjednika biti će kaže Jelinić, zanimljivih intervjua poput intervjua sa rektorom Sveučilišta u Zagrebu Damirom Borasom, a čitatelji će moći čitati i o odnosu na hrvatskoj medijskoj sceni. 

– Donosimo i provokativne fotografije i teme vezane za društvenu scenu– otkriva Jelinić.

>> Zločin ima sve elemente da bi bio teroristički

Komentara 3

LI
liskovaca
14:35 08.12.2014.

koliko su para dobili od države?

GU
General_U
13:26 08.12.2014.

niste nikome falili.

Avatar skynet
skynet
17:50 08.12.2014.

Žutila u medijima nikad dosta. Samo dajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije