Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sakatili' maslinik

Načelniku Stankovaca vandali oštetili stotinjak maslina

Željko Baradić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
09.01.2014.
u 11:30

- To je jadno i nema smisla, a ne znam tko je to mogao učiniti. Stvarno žalosno - rekao nam je načelnik Stankovaca Željko Baradić

Načelniku općine Stankovci Željku Baradiću nepoznati počinitelji su u novogodišnjoj noći posjekli 104 masline. Oštećenje sedmogodišnjeg maslinika primijetio je 4. siječnja. U masliniku s oko 2000 stabala u Banjevcima kod Stankovaca vandali nisu ništa otuđili, a iako sredstvo počinjenja nije pronađeno pretpostavlja se da je sve počinjeno sjekirom, te da je bilo više počinitelja koji su satima "sakatili" maslinik.

Šteta u masliniku stankovačkog načelnika procijenjena je na preko 300.000 kuna.

- Umjesto da slavi u novogodišnjoj noći netko je odlučio uništiti ono prema čemu se čovjek ponaša kao prema djetetu. Sedam godina je tu bilo zalijevanja, paženja, a onda netko dođe i satima to sječe. To je jadno i nema smisla, a ne znam tko je to mogao učiniti. Stvarno žalosno - rekao nam je načelnik Stankovaca Željko Baradić.

>> Brao masline, pao pa umro

Komentara 3

ZC
zvonko.covic
13:53 09.01.2014.

Neznam niko nipta ne radi bez razloga ali šteta je velika

ZV
zdravko.vugrinec
14:49 09.01.2014.

sigurno dobar i pošten čovjek

Avatar tajar
tajar
22:00 09.01.2014.

Za posjeći 104 treba vremena i snage, a ponajviše zloće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije