Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U CESTICI

Načelniku Mirku Korotaju (HNS) ponovno najviše glasova

Mirko Korotaj
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
21.03.2016.
u 09:34

Tomislav Lazar, kandidat HDZ-a, osvojio je 18 posto glasova

Mirko Korotaj, dosadašnji načelnik općine Cestice u Varaždinskoj županiji, dobio je najviše glasova na prijevremenim izborima. Kao kandidat koalicije HNS-SDP osvojio je više od 56 posto glasova. U Općinskom vijeću koalicija HNS-SDP imat će čak devet od 15 vijećnika, više nego što je očekivala.

- Mještani su sigurni da smo jedina opcija koja može kvalitetno voditi općinu - rekao je Korotaj. Izbori su održani nakon što je načelnik Korotaj u prosincu povukao prijedlog proračuna za 2016. godinu jer nije želio prihvatiti amandman vijećnika HDZ-a i nezavisnih vijećnika.

Tomislav Lazar, kandidat HDZ-a, osvojio je 18 posto glasova.

>> Ovdje pogledajte rezultate održanih prijevremenih lokalnih izbora

Komentara 1

DU
Deleted user
12:08 21.03.2016.

ljudi su naivni...ne govorim o doticnom gospodinu...ako je zastupljenost stranke u nekom gradu velika, pa makar i covjek bio dokazani kriminalac, pobjedit ce na izborima...dokaz je dubrovnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije