Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplata 4000 kuna

Načelnik Gunje zadovoljan iznosom, Damir Rimac razočaran odlukom Crvenog križa

Gunja
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
27.06.2014.
u 16:34

Lucić kaže da i dalje ostaje uz svoje ranije izjave u svezi rada i aktivnosti Crvenog križa te da su se morali bolje organizirati i ranije novčano pomoći stradalim građanima

Nakon objave odluke Hrvatskog Crvenog križa na koji način će pomoći građanima na stradalim područjima, načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić kaže da je zadovoljan te da je 4000 kuna lijep iznos sa kojim se nešto može napraviti.

Rekao je i da dalje ostaje uz svoje ranije izjave u svezi rada i aktivnosti Crvenog križa te da su se morali bolje organizirati i ranije novčano pomoći stradalim građanima. U isto vrijeme Damir Rimac, predsjednik državnog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda ne krije svoje razočarenje ovakvom odlukom Crvenog križa.

– Kod isplate šteta trebali su postojati određeni kriteriji. Na ovaj način isti iznos će dobiti osobe kojima ništa nije poplavljeno kao i one koji su ostali bez svega. Trebalo je donijeti kriteriji prema kojima bi oni koji su najviše stradali dobili najviše sredstava, jasan je bio Rimac.

>> Crveni križ počinje s isplatom 4000 kuna za stradalnike poplava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije