Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI LI RUSKA INVAZIJA?
Povratak na članak

Amerikanci jako zabrinuti zbog vojnih aktivnosti kraj ukrajinske granice

Stručnjaci upozoravaju da bi neizazvana ruska invazija mogla biti destabilizirajući čimbenik i stvoriti domino efekt daleko izvan Ukrajine u vrijeme sve veće zabrinutosti zbog kineskih namjera prema Tajvanu

Komentari 6

CR
CrniP
00:28 04.12.2021.

Mislim da je i amerika nagomilala svoje snage u americi za vrijeme kubanske krize.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:34 03.12.2021.

Samo ba ba, ba ba radi Amera ,sad se cjela Europa crni i svih drugi kojivsu ucestvovali u ratovin na bliskom istoki Africi i aziji strava..Uvalili u Europu migrante..Sto dalje od Ruski granica pa rata nece bit nisu trebali rusit legalno izabranu vlast pa se narod pobunija. Ostalo osam mjeseci do izbora oni srusili vlast.Pobigli iz Avganistana ratovali bi sa rusijom smjesno....Sve junacine rusi im se smiju .Nisu tribali cackat mecku.

VL
Avatar uputnik
uputnik
18:02 03.12.2021.

Jesu angažirani i opančari,e tek onda je "opasno"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.