Naslovnica Vijesti Hrvatska

Načelnik prozvan da je kćeri općinskim novcem kupio "aparat za zračenje"

Kostanjevac je na konferenciji za novinare odbacio optužbu i autoru letka poručio da pusti na miru njegovu obitelj
20. siječnja 2015. u 16:43 9 komentara 6528 prikaza
Marijan Kostanjevac
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Nepotpisani letak izazvao je buru u Vinici u Varaždinskoj županiji. U letku se općinskog načelnika Marijana Kostanjevca (HDZ) naziva "viničkim Kim Il-Sungom" i "općinskim Sanaderom", koji je iz općinske blagajne uzeo 12.000 kuna i kćeri kupio "aparat za zračenje".

Kostanjevac je na konferenciji za novinare odbacio optužbu i autoru letka poručio da pusti na miru njegovu obitelj. Vjeruje da je letak najvjerojatnije stigao iz HNS-a. Odmah je reagirao i HNS Varaždinske županije, čiji je predsjednik Predrag Štromar opovrgnuo da je HNS uključen u izradu letka.

– Korištenje i spominjanje obitelji u političkim obračunima krajnje je neprimjereno, nekulturno i bezobrazno – izjavio je Štromar i protiv Kostanjevca najavio tužbu za klevetu.

>> Rajko Ostojić tuži šefa udruge bolničkih liječnika za klevetu

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • mobuco:

    HNS da je to napravio ma ljudi što vam je, oličenje poštenja...

  • mate45:

    Čovjek je rekao da vjeruje a ne da tvrdi. Svatko ima pravo na sumnju ali ne smije tvrditi bez valjanih dokaza. Uostalom kako Štromar može biti siguran da to ipak nije netko napravio od toliko članova HNS-a

  • mali mate56:

    Ma nema župan vremena on okolo pije i razbija automobile, voda prijateljice na izlet u Graz pa nemre sve stici Ima on savjetnika ko i Merzrl pa mozda pomažu oni