Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINICA

Načelnik prozvan da je kćeri općinskim novcem kupio "aparat za zračenje"

Marijan Kostanjevac
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
20.01.2015.
u 16:43

Kostanjevac je na konferenciji za novinare odbacio optužbu i autoru letka poručio da pusti na miru njegovu obitelj

Nepotpisani letak izazvao je buru u Vinici u Varaždinskoj županiji. U letku se općinskog načelnika Marijana Kostanjevca (HDZ) naziva "viničkim Kim Il-Sungom" i "općinskim Sanaderom", koji je iz općinske blagajne uzeo 12.000 kuna i kćeri kupio "aparat za zračenje".

Kostanjevac je na konferenciji za novinare odbacio optužbu i autoru letka poručio da pusti na miru njegovu obitelj. Vjeruje da je letak najvjerojatnije stigao iz HNS-a. Odmah je reagirao i HNS Varaždinske županije, čiji je predsjednik Predrag Štromar opovrgnuo da je HNS uključen u izradu letka.

– Korištenje i spominjanje obitelji u političkim obračunima krajnje je neprimjereno, nekulturno i bezobrazno – izjavio je Štromar i protiv Kostanjevca najavio tužbu za klevetu.

>> Rajko Ostojić tuži šefa udruge bolničkih liječnika za klevetu

Komentara 9

MO
mobuco
17:24 20.01.2015.

HNS da je to napravio ma ljudi što vam je, oličenje poštenja...

MA
mate45
21:14 20.01.2015.

Čovjek je rekao da vjeruje a ne da tvrdi. Svatko ima pravo na sumnju ali ne smije tvrditi bez valjanih dokaza. Uostalom kako Štromar može biti siguran da to ipak nije netko napravio od toliko članova HNS-a

MM
mali mate56
21:58 20.01.2015.

Ma nema župan vremena on okolo pije i razbija automobile, voda prijateljice na izlet u Graz pa nemre sve stici Ima on savjetnika ko i Merzrl pa mozda pomažu oni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije