Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Remenar
Povratak na članak

Načelnik općine Rugvice: Zbog Ikee sam bio meta

Na lokaciji Dragošićka Ralu logistika otkupila je 20 ha zemljišta za gradnju centra od kojeg očekuju i 200 radnih mjesta

Komentari 3

Avatar franioprvi
franioprvi
15:50 01.09.2014.

IKEA je potrosila 13 godina dok je "podmazala" sve lokalne i ine mocnike.

VL
Avatar crnapantera
crnapantera
14:29 02.09.2014.

Kakva opcina Rugvica sami srot je ,a kad vidim tko je sve u opcini to je katastrofa od ljudi. A vi gospodine Remenar prvo popravite ceste,drugo kanale ocistite jer zato placamo komunalije ,i po zimi cistite snjeg i posipajte soli da nebi ljudi padali i lomili si koste.i plus to maknite cazmu trans i dovedite nam ZET.Kao opcina ne funkcionirate kako treba ,jer sve sto mi treba od papirologije to moram u Dugo Selo obaviti,pa bilo bi lijepo da se maknete iz opcine rugvice i prepustite to sve opcini dugo selo,Toplo se nadam da ce vas nova vlada maknuti jer takve opcine nama ne treba tu samo kosta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.