Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pisao Plenkoviću i Stožeru

Načelnik općine Kalnik: Nećemo AstraZenecu, spremni smo platiti Pfizer ili Modernu

Sv. Petar Orehovec: Vrlo slab odaziv građana na cijepljenje cijepivom AstraZenece
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
18.03.2021.
u 11:23

Stanovnici općine Kalnik također su se jučer trebali cijepiti u susjednoj općini Sveti Petar Orehovec, ali odazvalo ih se mnogo manje no što ih se prethodno predbilježilo, a kao razlog naveli su spornu kvalitetu AstraZenecina cjepiva

Načelnik općine Kalnik Mladen Kešer danas je otvorenim pismom od premijera Andreja Plenkovića i Nacionalnog stožera zatražio da se se stanovnici te općine prestanu cijepiti AstraZenecom te da je općina Kalnik spremna platiti Pfizerovo ili Modernino cjepivo.

Općina Kalnik, poručuje Kešer, spremna je za svoje stanovnike osigurati cjepivo drugih proizvođača koja su dostupna u našoj zemlji odnosno Pfizerovo ili Modernino i to na način da sama plati određenu količinu cjepiva i tako smanji stres i pomutnju koja se ovih dana događa među stanovnicima RH pa tako i mještanima općine Kalnik.

​"Od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo tražim da Općini Kalnik pošalje ponudu ili predračun za otkup 700 doza cjepiva tvrtke Pfizer, na temelju čega će općina Kalnik potrebni novac uplatiti Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo" ističe načelnik Kešer.

Stanovnici općine Kalnik također su se jučer trebali cijepiti u susjednoj općini Sveti Petar Orehovec, ali odazvalo ih se mnogo manje no što ih se prethodno predbilježilo, a kao razlog naveli su spornu kvalitetu AstraZenecina cjepiva.

Ključne riječi

Komentara 8

CS
Cijepio_sam_ se
11:43 18.03.2021.

Pfajzer- 9 smrti poslije cijeljenja, Astra zenica - 6,službeni podaci, da se može drugo cijepivo kupiti kupila bi ga i vlada. Načelnik je SDPeovac, prije je bio HSS eovac, pa su ga izbacili i otišao u sdp, načelnik želi skupljatii političke poene prije izbora

ZS
zvonimir.super
11:42 18.03.2021.

Jel' ovom genijalci netko objasnio da nije problem u cijeni nego u isporuci cjepiva?

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:49 18.03.2021.

Astra, danas, malo iza 12 sati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije