Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO SDP

Načelnik Gunje prebjegao prijatelju Bandiću

Lucić: Bandić je jedini socijaldemokrat
Foto: Davor Javorović/Pixsell
21.01.2016.
u 07:00

Lucić je navodno želio biti na listi koalicije Hrvatska raste u 5. izbornoj jedinici, a kad je to odbijeno, odlučio je napustiti SDP

Hrvoje Lucić, načelnik općine Gunja i jedan od najpoznatijih načelnika iz redova SDP-a uopće u Hrvatskoj, od prije nekoliko dana novi je član stranke Milan Bandić 365 – stranke rada i solidarnosti.

– Odgovor da sam brisan iz stranke dobio sam vrlo brzo. Izgleda da su jedva čekali da me se riješe – kaže Lucić čije su suze nakon poplave Gunje obišle cijelu Hrvatsku.

Poznate su i njegove medijske prepirke s predstavnicima hrvatskog Crvenoga križa, izvođačima radova, ali je isto tako uvijek bio uz premijera Milanovića i ministre koji su posjećivali to područje. U međuvremenu, Vlada je u obnovu županjske Posavine uložila nekoliko stotina milijuna kuna, a on je na kraju radova nagradio SDP izlaskom iz stranke. Kao jedan od razloga za to pojavila se i informacija da je želio biti na listi koalicije Hrvatske raste u 5. izbornoj jedinici, a kada je to odbijeno odlučio je napustiti SDP.

Za Milanovića i vodstvo SDP-a kaže da protiv njih nema ništa, ali da nije mogao raditi sa županijskim vodstvom stranke. Za Bandića kaže da je jedini pravi socijaldemokrat u Hrvatskoj, s kojim je dugo prijatelj i koji se iskazao u obnovi Gunje.

>> Lucić: Gunjani su ogorčeni, strah me obračuna

Komentara 9

GI
gilesfra007
11:42 21.01.2016.

Nema drzave u kojoj se svako dan mijenjaju politicka "misljenja". Sve same vjetrenjace. ..

IC
Icek53
08:29 21.01.2016.

Sdp mu vise nije potreban.Jak moral.Gdje bolje tu duze.

MA
magnum2013
09:59 21.01.2016.

Moramo priznati da je sada Bandićeva stranka znatno pojačana. Dobio je jednog člana viša i kupio ga za knjige djeci za školu. Naravno da mu sada netreba više SDP jer je Gunja izgrađena, a Bandić je u kolu sa Karamarkom pa ima više smisla preletjeti u drugo gnijezdo. No to je Hrvatska, zbog koje treba radi nepoštenih ljudi zabraniti sve političke stranke. Ovi koji su vani za sada trguju, a oni koji su prije bili na vlasti i trgovali, sada su u Remetincu. Bravo političari, vi ste spas ovog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije