Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni Kristijan nije odolio
Povratak na članak

Nabava novih auta prvi potez novog šefa uprave HBOR-a

Do 11. rujna otvoren je natječaj za nabavu automobila, a u HBOR-u tvrde: ‘Preskupo nam je održavanje starih auta’

Komentari 10

EN
enigma898
10:26 26.08.2014.

Ja se čudim zašto svi Hrvati ne pohrle u autosalone, pa lipo nam kažu vladajući da je racionalnije vozit novi automobil. Vi koji vozite golfa 2 stvarno ste neracionalni i ne znate raspolagat financijama, jeftinije vam je vozit novu sedmicu hellooo shvatite već jednom.

VL
AP
apolon
10:08 26.08.2014.

Hahaha,..kud Mujo tud svi....pa ne može se Kristijan voziti u lošijim autićima od vlade koja ga je na to zavidno mjesto imenovala ...kaj ne????o imenovala ...kaj ne????

VL
Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:19 26.08.2014.

Ovu državiu vode kriminalci i sociopati!Što naravno i ne čudi uzme li se u obzir inteligencija prosječnog birača!

VL
IS
istri
11:22 26.08.2014.

i meni je skupo odrzavanje staroga auta, ali moram se pomiriti nisam hbor da mi narod kupuje novi.

VL
Avatar noesiss
noesiss
11:15 26.08.2014.

Direktor Svicarskog UBS -a se vozi vlakom, svako malo ga mosh vidjet u malom lokalnom vlaku, a oni siromasi imaju limuzine mosh mislit. Ja se cudim kako ta drzava i dosad nije propala sa svim tim bataljonom uhljeba na drzavnom proracunu.

VL
Avatar commentator
commentator
12:32 26.08.2014.

Ima se, može se, jel?

VL
SP
Spezispezi
12:26 26.08.2014.

Nije žalosno što je to prvi potez, nego što je to i zadnji potez. Ova vlast jedino što zna je mijenjati žarulje u prostorijama i kupovati limuzine. Kad uskoro sve to skupa ode kvragu trčati je ovi jako brzo i bez limuzina da izbjegnu letve od gladne raje.

VL
CT
cto1965
11:37 26.08.2014.

i ovo bi se dalo urediti kada bi bio normalan i odgovoran vlasnik. u stvari vlasnik smo svi mi, a po komentarima vidim kako se svi do jednog ne slažemo sa ovakvim potezima, ali naše vlasništvo je uzurpirao neko treći koji upravlja sa njim onako kako nebi upravljao ni sebi doma. uglavnom: propišu se pravila o nabavci/zamjeni vozila i ekstremnim slučajevima i svak direktor koji dođe ne kupuje drugačije nego kako tamo piše. nema na to pravo. isto i sa telefonima, kompjuterima, uredima...danas to ispada kao kada dolazi neki vrhunski mozak i stručnjak kojeg svi trebaju pa mu se dodvoravaju i daju mu da si uredi okruženje jer nam lik naprosto treba, jer ćem nam donijeti puno...a kod nas to daju bezveznjacima i uhljebima koji nemaju veze sa mozgom.

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:33 26.08.2014.

Oni mogu, zar ne?

VL
SS
sokac sa drave
14:12 26.08.2014.

Pa zasto oni to nebih mogli?Taktika je da se glumi kriza i da se siroke mase naroda drzi u strahu.Istina je sasvim drugacija,bogatstvo je ogromno ali samo za njih bogom date neoliberalnedemokrate(pljackase).Kako objasniti da si placu u kunama objavljuju veoma malu ali im mjesecno na racune sjeda 15-20 tisuca eura.Zasto to Hrvatski narod nezna,tko se tu pravi lud.Nedavno mi kaze jedan prijatelj uz casicu razgovora da se boji da ga netko ne kokne.Direktor je jedne banke i ima 20 tisuca eura plate i boji se da se to ne sazna.Jadni narode niste u stanju niti strajk napraviti iako je zakonom dopusten.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.