Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Na županijskoj cesti kraj Đurđevca vozilom udario u električni stup i poginuo

Zagreb: Potpredsjednik Vlade Božinović nazočio primopredaji vozila za očevide prometnih nesreća
Marin Tironi/PIXSELL
01.03.2022.
u 18:07

Cesta je zatvorena za promet

Vozač je poginuo kad je skrenuo s ceste Kalinovac- Rastova Greda i udario u električni stup, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Teška nesreća dogodila se oko 14,15 sati na županijskoj cesti Kalinovac- Rastova Greda u Koprivničko-križevačkoj županiji, a vozač je poginuo na mjestu nesreće. 

Cesta je zatvorena za promet, pa se prometuje obilazno preko Rastove Grede, Kalinovca i Hladne Vode. Detalji ove teške nesreće bit će poznati nakon očevida i kriminalističkog istraživanja, izvijestili su u policiji.

VIDEO: Ukrajinski Bayraktar TB2 kod Harkiva uništio ruski konvoj: Pogledajte snimku.

Komentara 1

UZ
uzdravlje
07:47 02.03.2022.

Tak ti je to kad zabadaju bandere pored ceste, elektra je kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije