Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUOSJEĆANJE

Na zgradi riječke gradske uprave belgijska zastava

Rijeka zastava
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
23.03.2016.
u 11:06

Obersnel: Strahota tragedije, danas najteža u Bruxellesu, dopire svojom tugom i do našeg grada

U znak suosjećanja s građanima Bruxellesa Grad Rijeka je na zgradi gradske uprave na Korzu izvjesio belgijsku zastavu.

Osuđujući teroristčke napade u Bruxellesu riječki gradonačelnik Vojko Obersnel kazao je da postavljanjem belgijske zastave Rijeka želi pokazati da državni simboli ne odvajaju i da se ljudi u europskim gradovima ne razlikuju nego su diljem Europe, posebno u ovakvim situacijama, povezani dubokim suosjećanjem.  

- Strahota tragedije, danas najteža u Bruxellesu, dopire svojom tugom i do našeg grada. Stoga Rijeka izražava sućut obiteljima svih poginulih u napadima – poručio je u ime Riječana gradonačelnik Obersnel.

>> Uhićen treći napadač. Policija identificirala dvojicu napadača na Bruxelles – braća poznata policiji

Komentara 13

DU
Deleted user
11:39 23.03.2016.

Nisam vidio zastavu Sirije kada su ISILci klali kršćane u Siriji ili kada je srušen Ruski putnički zrakoplov od strane terorista.

KR
kruti
12:26 23.03.2016.

a negdje u podrumu je i zastava sao krajine,čeka pogodan tren

Avatar Golum
Golum
12:59 23.03.2016.

Jel se Hrvatska zastava ijorila po europskim gradovima kad su srbi ubijali nas Hrvate? Zabole njih ona stvar za nas i onda i sad, a i mene za njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije