Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice nevremena
Povratak na članak

Na Žarkovici padale stijene, rušili se stupovi, Grad ne nudi pomoć

Bez krova nad glavom ostalo je 70 pasa, na brdu iznad Dubrovnik tijekom dana okupljali su se volonteri, no štete su prevelike i sami neće uspjeti

Komentari 6

DU
Deleted user
11:07 31.10.2018.

I, da nema sestara Sambrailo i volontera,po Gradu bi trcali čopori pasa kao pred dvadeset godina!!!

VL
DU
Deleted user
10:53 31.10.2018.

Ne uspoređujte stvari o kojima nemate pojma! Imam psa( sa Zarkovice) za kojim uredno cistim i uvijek otvoreno upozoravam svakoga tko ne pokupi iza svog psa!Psi na Zarkovici su rezultat iste takve neodgovornosti nasih sugrađana koji samo znaju sjedat i kritikat!!!

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:41 31.10.2018.

Koji srceparajući članak! Briga o kučkima?..... Grad pun izmeta..ne znaju Dubrovkinje gospođe očistiti iza ljubimaca...grandeca i fineca ,ali lažna..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.