Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. Zagreb Business Summit
Povratak na članak

Na Zagrebačkom velesajmu održana konferencija o hrvatskom iseljeništvu

Konferencija “Hrvatsko iseljeništvo – poticaj gospodarskom razvoju i kreatori budućih politika, Neodoljiva Hrvatska, Fusion 1", ugledan skup na temu iseljenika i povratnika, gospodarskim investicijama, održan je u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, u ozračju migrantske krize, prihvata i smještaja izbjeglica

Komentari 4

VA
vadis
01:13 20.09.2015.

Koga briga za hrvatsko iseljenistvo? Nikoga nije briga ako nema izravne koristi. Dok je iseljenistvo pomagalo bilo je dobro. Iseljenistvo je naucilo lekciju, ne moze se vise ici na osjecaj. Samo dvosmjerna ulica mozda, ako i to. Prema iseljnickom iskustvu Hrvatsku treba zaobilaziti u velikom luku. Ovo vam pise nekadasnji hrvatski nacionalist.

VL
MX
MXLCLGTG
22:57 19.09.2015.

Ako Vlada ima plan za iseljenike isti kao onaj za gradjane koji su u HR bolje je da ih se prodje

VL
BB
bozo boric
19:40 19.09.2015.

puste fraze iznose ovi trutovi ... neka pričaju o svojim terorističkim zlodjelima... ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.