Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vandalizam u Zadru

Na zadarskom groblju iščupali i okrenuli naopako 72 križa

krizevi (1)
Foto: Željko Mršić/Pixsell
1/8
07.01.2011.
u 18:35

U noći s četvrtka na petak na gradskom groblju u Zadru u Ulici Franka Lisice nepoznati počinitelj oštetio je čak 72 križa.

ZADAR - U noći s četvrtka na petak na gradskom groblju u Zadru u Ulici Franka Lisice nepoznati počinitelj oštetio je čak 72 križa. Križeve je iščupao i okrenuo ih naopako.

Policija traga za počiniteljem ovog vandalizma, a doznajemo da je riječ uglavnom o drvenim križevima, no nekoliko je i kamenih te jedan metalni.  Oštećenih i okrenutih križeva vjerojatno ima i više od 72, no to će se utvrditi tijekom subote. U Zadru se večeras počelo špekulirati i da je riječ o sotonizmu, a koje se spominjalo i prije više godina tijekom sličnog događaja na groblju. Križevi su, kako nam je rečeno u zadarskoj policiji, oštećeni i okrenuti i na katoličkim i na pravoslavnim grobovima, te vandalizam nema nacionalne i vjerske motive.

Ključne riječi

Komentara 47

FI
Fieldhockey
19:24 07.01.2011.

Očevid je tek sutra. Što je, policija radi do 17 sati? Ajde, mi vas plaćamo! Brzo tamo, ljenčuge!

MO
mozel
20:43 07.01.2011.

Ovu bandu treba negdje docekati sa stapovima i da zapamte za sva vremena za ovakve nije zatvor nego po turskom obicaju od 100 do 150 udaraca pa ako prezivi dobar je i sigurno nece vise raditi nesto slicno.

XN
xnet0822
07:08 11.03.2011.

07.01.2011. u 21:23h Mihac™ je napisao/la: Mogu shvatiti puno stvari, pa čak i tolerirati neke stvari iako mi nisu po volji, ali ovo je van svake pameti dirati mrtve. To se zovu one novokomponovane \'rvatine iz BiH koje sramote sve nas normalne koji smo eto pomalo postali već i manjina --------------------------- Mihac™, ti si sramota za sve nas ! Kako te nije stid da stalno udaraš po našim susjedima koji ti nisu ništa skrivili, i svako malo pljuješ po njima ! Ako ti nije po volji, odseli se odavde ili se idi liječiti kod Neuropsihijatra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije