Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO OBRANE
Povratak na članak

Na vojnom poligonu na Slunju pronađeni migranti: Prijavili HV-u nestanak djevojčice

Od prijave nestanka, pripadnici OSRH provode mjere intenzivnog traganja za nestalom djevojčicom na području vojnog poligona "Eugen Kvaternik"

Komentari 3

ST
stefj
16:44 29.08.2020.

To s nestalom djevojčicama smo već gledali, na kraju je ispalo da djevojčice nikada nije niti bilo...

VL
IV
Ivandobrila
16:49 29.08.2020.

Deja vu

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:25 29.08.2020.

Vojno sposobni muskarci se setaju po vojnom poligonu , sta da su teroristu , pa se docepaju ekploziva i vojnih vozila , 50 km od Zagreba i nuklearne elektrane , jel itko vodi brigu o sigurnosti drzave , mi smoo turisticka zemlja , granicimo sa neprijateljskim drzavama s kojima smo ratovali ,posebice BiH , migrante moze bilo tko iskoristit da nasteti Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.