Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokus u Bremenu
Povratak na članak

Na vlasti u Njemačkoj prvi put i komunisti

Prvi put u 70 godina u toj je pokrajini SPD izgubio od demokršćana CDU-a.

Komentari 10

Avatar prvi
prvi
07:16 02.07.2019.

i kod nas su hdz komunisti na vlasti

VL
MM
Marko_M
07:12 02.07.2019.

Slijedece izbore u Njemackoj dobija AFD...

VL
MM
mmaraci4
07:33 02.07.2019.

Ako vas oni ne spasu ne znam tko će hahahahhah

VL
WI
Witman
07:26 02.07.2019.

A kad će napokon nacisti na vlast?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:49 02.07.2019.

U Njemackoj sam masu godina zivio i dobro mije poznata slika stanja tamo.Napr prije trideset godina nije bilo ZEIT ARBEIT FIRME tosu radno ogranicene firme.Jednostavno te preprodaju nekoj drugoj firmi. Radis tri sest ili god dana kad nema posla onda noga. Znaci od necega se mora poceti bili komunoisti ili netko drugi. Oni su ipak najbolji za radnike,Da njih nije ili ljevicara radili bi po petnest sati dnevno i bili robovi.Jer nastalo je strasno iskoristavanje GULAGA. Tako su u istocnoj Njemackoj mislili da padaju pecene kokoske sa neba na zapadu medutim to nije to.Jos je u Njemackoj dobro ima sindikat ljudi nerade subotom i nedjeljom itd. .Da vidite sta je po Italiji tamo ima kazu pola miliona robova ima bicoevanja radnika radis od jutra do sutra kao crnac na plazi...Tako kod nas radnici traze na moru slobodan dan vlasnici govore ti bi slobodan dan djete drago. Imas od tri do pola pet hahaha...Jebiga tako smo htjeli sad ostaje rad kod gulaga.. Berite repu po evropskim poljima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.