Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračne vode

Na vjenčanja se troši pedeset milijuna kuna godišnje

vjencanja9
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
1/4
04.02.2013.
u 11:50

Predstavilo se oko osamdeset izlagača, a atraktivne revije vjenčanica, haljina i odijela potpuno su ispunile gledalište

Mnogo blještavila, zlata i drugih ukrasa, atraktivne haljine, svadbene torte i kolači, zabvni sadržaji, te mnoštvo pjesme i plesa, samo je dio spektakla kojeg je ponudio četvrti karlovački Sajam vjenčanja. Organizator sajma je Braniteljska zadruga Fokus koja se ova godine odlučila izlagače okupiti u sportskoj dvorani škole Grabrik.

 Korak naprijed

 –Iznimno samo zadovoljni kako odazivom izlagača, tako i posjetitelja – rekao je Mišo Duduković u ime BZ Fokus i dodao:

 – Na sajmu se predstavlja 80 izlagača koji su se zaista iznimno potrudili u uređenju svojih štandova. Velik broj je i onih koji su došli informirati se o svemu potrebnom za organizaciju vjenčanja, ali i onih koji ovo vide kao zabavu i društveno događanje u gradu. Tako je tijekom obje večernje revije gledalište bilo ispunjeno do poslijednjeg mjesta, a mnogi su i stajali. Zaključno mogu reći da smo ove godine manifestaciju uspjeli podići još jednu stepenicu više – zaključio je Duduković.

 Ove godine na sajam je došlo i dosta izlagača iz cijele županije, ali i iz Zagreba, što organizatore posebno veseli. Svečanost otvorenja privukla je i mnoge uglednike poput čelnika Karlovačke županije Ivana Vučića i Josipa Šafara, gradonačelnika Damira Jelića, predsjednika Obrtničke komore Karlovačke županije Darka Stankovića, predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatka Kuzmana, ali i pomoćnica ministra branitelja Nevenku Benić.

 Prilika za posao

 Kuzman je naglasio da osim spektakla, ljepote i posebnih osjećaja koje svako vjenčanje nosi sobom, danas je to i veliki biznis. Prema podacima Gospodarske komore u Karlovačkoj županiji u poslovima vezanim za vjenčanja godišnje se ‘okreće’ 40 do 50 milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije