Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Veleučilištu Nikole Tesle u Gospiću 250 studenata iz 15 županija

gospić
Marko Čuljat
12.10.2009.
u 13:26

Najboljim studenticama Ani Žagar iz Gospića i Mariji Bagavac iz Gračaca, dekan mr. sc. Branislav Šutić, uručio je nagradu od dvije tisuće kuna.

GOSPIĆ - Zahvaljujući pomoći Vlade RH, danas je nastava na gospićkom Veleučilištu Nikole Tesle započela u novouređenom prostoru u središtu najvećega ličkog grada. Iz čak 15 hrvatskih županija stiglo je 250 studenata kako bi studirali ekonomiju, promet i pravo u Gospiću i Otočcu.

Najboljim studenticama Ani Žagar iz Gospića i Mariji Bagavac iz Gračaca, dekan mr. sc. Branislav Šutić, uručio je nagradu od dvije tisuće kuna.
- Do sada je naš studij završilo 15 studenata, a i naša tajnica Nataša bila je među prvima pa smo je nagradili radnim mjestom. Vlastiti kadrovi čine nas različitim od ostalih veleučilišta i ove ćemo godine vlastitim snagama izvesti 70 posto nastave. Uskoro ćemo imati i sedam novih doktora znanosti. Postali smo regionalno prepoznatljivi, po 20 posto studenata je iz Karlovca i Zadra - rekao je dekan Šutić.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:03 12.10.2009.

Cinite me ponosnim moje bunjevke.

DU
Deleted user
16:25 12.10.2009.

lijepo je to čuti ali zašto ići tako daleko?

Avatar Rubirosa
Rubirosa
19:12 12.10.2009.

Belosvetska srmota---selendra koja je minirala Teslin spomenik dala nekoj visoj skoli ime velikog Tesle-----stoji ona izreka ........\"jer se niceg ne stde\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije